Голови районних адміністрацій можуть позбутися посад через те що не контролюють хід виконання програми ЦР-2015

Червень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1765 | Коментарі: 8

Про це під час апаратної наради заявив голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін, коментуючи виступ Сергія Зелінського.

Сергій Зелінський був нещодавно призначений на посаду директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій облдержадміністрації. Але крім того, Сергій Зелінський керує проектом створення та функціонування електронної системи контролю виконання програми «Центральний регіон-2015». Нещодавно він провів навчання для голів районних адміністрацій, і сьогодні під час апаратної наради оприлюднив цікаву і, мабуть, несподівану для керівників територій інформацію.

Виявляється електронна версія програми ЦР-2015, коди доступу до якої мають голови РДА, фіксує не тільки хід виконання програми, але й кількість включень у програму тим чи іншим керівником району, а також тривалість його перебування у мережі. Тож, пан Зелінський зауважив, що лише кілька голів РДА від того моменту, як отримали паролі, заходили у програму, та й то час їх роботи з програмою складає по кілька хвилин. У відповідь голова Кіровоградської ОДА Сергій Миколайович Ларін зауважив, що якщо навчання було недостатнім, його повторять, але лише один раз, і це вже останнє китайське попередження, після якого відбудеться кадрове укріплення керівників тих районів, які не виконують програму, або не вносять оперативно змін про заходи у рамках програми та не користуються тією аналітикою, яку збирає програма.

джерело: сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool