Голова облдержадміністрації провів у Знам'янці особистий прийом громадян

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Серед питань, з якими до Сергія Кузьменка зверталися жителі району – проблеми з оформленням земельних ділянок учасникам АТО.

З даного питання до очільника області звернувся житель села Цибулевого, військовослужбовець, який бере участь в антитерористичній операції на Сході України. Він поскаржився, що Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області відмовляє йому у дозволі на виготовлення проекту землеустрою.

У свою чергу, представники земельної служби пояснили, що не перешкоджали військовослужбовцю у реалізації його законного права на отримання земельної ділянки. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 413, позивачу було відмовлено у наданні конкретної земельної ділянки, натомість, на його вибір був запропонований перелік з інших вільних ділянок. Тож, військовослужбовець має право звернутися до Головного управління Держгеокадастру в області для оформлення повторної заявки на безоплатну передачу земельної ділянки у приватну власність.

Голова облдержадміністрації доручив надати військовослужбовцю фахову консультативну допомогу, щоб прискорити процес оформлення належної йому земельної ділянки.

Серед питань, з якими до Сергія Кузьменка зверталися жителі району – проблеми з оформленням земельних ділянок учасникам АТО.

Серед інших жителями району порушені питання щодо модернізації дорожньої інфраструктури поблизу населених пунктів, де вони проживають. Так, жителька села Дмитрівка звернулася до Сергія Кузьменка з проханням посприяти у проведенні ремонту ділянки автомобільної дороги «Знам'янка – Подорожнє».
Житель села Богданівка також акцентував увагу голови ОДА на необхідності ремонту ділянок доріг «Знам'янка Друга – Богданівка» та від села Водяне до військової частини А-1201.

Мешканка села Петрове, пенсіонерка та дитина війни, звернулась до голови облдержадміністрації з тим, аби у населеному пункті було забезпечено повноцінну роботу поштового відділення, щоб люди мали можливість безперешкодно отримувати пенсії, свіжу пресу та інші поштові послуги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool