Голова обласної ради лобіює Кіровоградщину в ЄС

Жовтень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1435 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга зустрівся з генеральним секретарем Асамблеї європейських регіонів Крістіаном Спаром у Брюсселі (Бельгія). Про це він повідомив на пресконференції сьогодні, 11 жовтня.

Голова обласної ради лобіює Кіровоградщину в ЄС


«Зустріч відбулася минулого тижня на запрошення президента Асамблеї європейських регіонів Магнуса Бернтсона. У Брюсселі з генеральним секретарем Крістіаном Спаром обговорили важливі для Кіровоградщини напрямки співпраці. Зокрема мова йшла про економічну, інвестиційну та гуманітарну взаємодії», - зазначив Сергій Шульга.

Він уточнив, 17 років тому Кіровоградщина вже мала досвід роботи з Асамблеєю європейських регіонів.

«Сьогодні ми відроджуємо перспективу міжрегіональної співпраці з країнами ЄС. Як голова обласної ради вважаю посилення роботи стратегічно важливим пріоритетом для розвитку Кіровоградщини особливо зараз у час війни, у час, коли наша економіка зазнала змін», - додав Сергій Шульга.

Асамблея європейських регіонів ― це поважний орган, який має майже 40 літню історію. Організація покликана об‘єднати регіони Європи задля вирішення актуальних проблем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool