Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна звернулася до керівників територій області

Серпень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

Марія Чорна наголосила про важливость інформаційної кампанії та роз’яснювальної роботи серед населення щодо вакцинації. Про це очільниця облдержадміністрації повідомила під час апаратної наради.

«Минулого тижня я відвідувала деякі центри масової вакцинації населення. Побачила те, наскільки очільники територій дбають про безпеку та здоров’я населення. Втішною була ситуація на території Кропивницького – люди стояли в черзі і могли отримати вакцинацію. Також в Олександрії повністю налагоджена робота. Але по деяких територіях, на жаль, є нерозуміння ситуації та відмінності центру вакцинації від пункту щеплення. Прошу директора департаменту охорони здоров’я зателефонувати кожному та пояснити це», - зазначила Марія Чорна.

Також очільниця обласної державної адміністрації звернулася до керівників громад:

«Я звертаюся до всіх керівників територій: подбайте про своїх жителів. Поінформуйте, що вакцини в наявності, прокомунікуйте з сімейними лікарями, щоб проводилася інформаційна кампанія про те, де вакцинуватися, як це зробити та яка вакцина підійде краще для кожного з жителів території»- додала Марія Чорна. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool