Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації зробив заяву

Червень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 2591 | Коментарі: 0

Сергій Кузьменко: За гучними закликами ми забуваємо, що нам ще треба зробити певні юридичні речі

Про це заявив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко в інтерв"ю телеканалу "Кіровоград", коментуючи конфліктну ситуацію навколо ТОВ "Нива-2010" (с. Бережинка, Кіровоградський р-н).
- Що, власне, мало відбуватися в правовому полі. По-перше, відкрито кримінальну справу. Це те, що повинна була зробити держава і цю роботу зроблено. По-друге, поліція мала забезпечити порядок, щоб у селі Бережинка не відбувалося речей, які не мають нічого спільного із законом. І по-третє, комісія Міністерства юстиції в області повинна була розглянути звернення громадянина Трибиненка про те, що він втратив право власності на підприємство, і скасувати рішення реєстратора, який позбавив його бізнесу. На цьому б історія мала завершитись. Проте вона має своє продовження.
З'явився судовий позов і Мінюст втратив можливість провести комісію, щоб скасувати незаконну реєстрацію підприємства і позбавлення права власності Трибиненка. Втратили цю можливість, треба рухатися далі законним шляхом. Законний шлях – це закінчення розслідування кримінальної справи, передача до суду і, відповідно, рішення суду, яке буде говорити очевидні речі: людина нікому не винна, не підписувала документи, а це не складно довести, ось є шахраї, які намагалися заволодіти підприємством. І поставити крапку - покарати винних і показати суспільству, що в нас правова держава і справедливість завжди на боці того, хто правий.
Але, на жаль, ця ситуація не лише в юридичній площині, а й в політичній. І той спосіб захисту, який обрав пан Трибиненко, він у тому числі і політичний. А це вносить певну складність у юридичне розв’язання, бо для прийняття юридичних рішень потрібна робота фахівців, адвокатів, потрібна тиша, спокій. А політика – це інше. Це голосно, це яскраво. Це, щоб було багато людей і були гучні заклики. Але, на жаль за гучними закликами ми забуваємо, що нам ще треба зробити певні юридичні речі. Це і є на сьогодні проблемою. Ми маємо цю "яскраву" картину тому, що тут працюють не адвокати, юристи, а працюють політики. Маємо багато галасу, але й маємо справу на сьогодні ще не вирішену.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool