Глава держави: Влада не повинна втручатися у діяльність судів

Серпень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 0

Влада не повинна втручатися в діяльність судів. Про це Президент України Віктор Янукович заявив в інтерв’ю журналістам на Рівненщині, відповідаючи на запитання щодо перебігу судового процесу над Юлією Тимошенко. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича.

 «Наше обговорення з будь-ким цього питання не впливатиме на рішення суду. І це європейська норма, це норма демократичних країн: влада не повинна втручатися в судову систему. І це також моя принципова позиція», - заявив Віктор Янукович.

Глава держави висловив переконання, що новий Кримінальний процесуальний кодекс покращить у цілому ситуацію в цих питаннях, зокрема зрівняє у правах сторону захисту і сторону обвинувачення. «Я переконаний в тому, що майбутній Кримінальний процесуальний кодекс, який зараз проходить експертизу в міжнародних установах, в тому числі Венеціанській комісії, покращить ситуацію в цілому у кримінально-процесуальних питаннях», - зазначив Президент України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool