Глава держави вимагає оперативно встановити економічно обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович вимагає від Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України оперативно встановити економічно обґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

 «Основне завдання: комунальні тарифи в Україні мають бути справедливими», – заявив голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України Валерій Саратов після зустрічі з Президентом України в Криму.

«Тарифи не повинні залежати від стану справ у державі. Люди мають знати, за що платять, платити своєчасно. Але при цьому має бути забезпечено відповідну якість послуг», – наголосив голова Національної комісії.

За словами В.Саратова, Глава держави визначив стислі терміни для розгортання повноцінної роботи Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг та аналізу чинних тарифів ЖКГ по всій країні. «Поставлені дуже жорсткі терміни. Президент сказав, що йдеться про вкрай важливе питання», – зазначив В.Саратов.

Глава держави також доручив Національній комісії проводити спільну та узгоджену політику з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та визначити перспективи реформування галузі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool