Глава держави: Необхідно встановити жорсткий контроль за ефективним витрачанням бюджетних коштів

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1528 | Коментарі: 0

Нова якість фінансування реформ має передбачати концентрацію ресурсів на пріоритетних напрямках та встановлення жорсткого контролю за ефективним витрачанням кожної бюджетної гривні. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час засідання Комітету з економічних реформ.

Цього року, зазначив Президент, Державний фонд регіонального розвитку повинен стати реальним інструментом фінансування капітальних інвестицій. «Слід посилити спроможність органів влади на місцевому рівні здійснювати підготовку проектів, що можуть фінансуватися за рахунок коштів Фонду», - сказав він.
Віктор Янукович також наголосив, що під час підготовки змін до Держбюджету на 2013 рік Уряд має в повній мірі передбачати кошти для виконання регіонами делегованих їм повноважень та доручень Президента.
«З огляду на обмеженість бюджетних ресурсів треба почати використовувати потужний потенціал державно-приватного партнерства та міжнародної технічної і фінансової допомоги. Завдання Уряду - в короткий строк провести аналіз наявних програм допомоги та ефективності їх використання», - наголосив Віктор Янукович.
Крім того, Президент доручив Кабінету Міністрів спільно з інвесторами невідкладно проаналізувати причини, що заважають поширенню інструментів державно-приватного партнерства. «За результатами підготуйте конкретні пропозиції. Я готовий долучитися також до цієї роботи», - сказав Глава держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool