Гідроспоруди Кіровоградщини необхідно взяти на баланс органам місцевого самоврядування

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Інформуючи на щотижневій апаратній нараді в облдержадміністрації про надання у оренду водних об’єктів, директор департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олександр Ковтунов, звернув увагу і на питання облаштування гідроспоруд.

За словами посадовця, гідроспоруди не перебувають на балансі ні в органів місцевого самоврядування, ні в районних комунальних підприємств.

Загалом в області налічується 2836 гідроспоруд, із них 2599 (90%) – безхазяйні. Зважаючи на це, ніхто не несе відповідальності за їхній стан.

Олександр Ковтунов зазначив, що після укладання договорів оренди деякі орендарі з доброї волі здійснюють ремонт гідроспоруд, однак проблеми це не вирішує. Одним зі способів її вирішення є пропозиція органам місцевого самоврядування взяти на баланс зазначені об’єкти або створити комунальні підприємства, чи покласти повноваження на існуючі КП з обслуговування ГТС. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool