Герой АТО буде перепохований на Алеї Слави у Кіровограді

Липень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Тіло ще одного кіровоградського героя АТО, прапорщика Віктора Вікторовича Карнауха знайде свій останній прихисток у рідній землі, на малій батьківщині.

За результатами ДНК – експертизи у Дніпропетровську він був ідентифікований і має бути перепохованим у Кіровограді на Алеї Слави Рівнянського кладовища.
Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський під час позачергової сесії міської ради сьогодні, 20 липня. Своїм рішенням міська рада передбачила кошти у сумі 4,5 тисячі гривень на придбання спеціальної капсули для перевезення останків воїна – героя.
Могила Віктора Карнауха стане першою у другій ліній Алеї почесних воїнських поховань. Роботи на військовому Меморіалі активно тривають. Будівельники споруджують паркан із бутового каменю і декоративної цегли. Одночасно готується фундамент під встановлення Стели Героїв.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool