Геннадій Зубко наказав головам ОДА знаходитися на територіях областей

Листопад 12, 2016 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Голови ОДА мають впродовж негоди знаходитися на території підконтрольних областей. А також мають забезпечити цілодобову діяльність оперативних штабів з протидії надзвичайним ситуаціям внаслідок очікуваної негоди.

 

Про це наголосив Геннадій Зубко – Віце-прем'єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, перший заступник Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій після засідання міжвідомчого оперативного штабу.

«Голови ОДА, де оголошено штормове попередження, мають у рамках міжрегіонального співробітництва забезпечити координацію з підрозділами Укравтодору та ДСНС. Важливо залучити достатню кількість техніки і груп рятувальників для забезпечення магістральних проїздів і можливої евакуації людей з ділянок із ускладненим проїздом», - зазначив Геннадій Зубко.

«Відповідні підрозділи мають бути готовими максимально швидко надати необхідну допомогу людям, які можуть постраждати внаслідок порушення енергопостачання чи заторів на трасах», - попередив Геннадій Зубко.

Довідково

За повідомленням Укргідрометцентру, з 13 листопада у декількох областях України: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька оголошено штормове попередження, яке пов’язано з сильним вітром, налипанням мокрого снігу та пониженням температури, яке може призвести до ускладнення функціонування систем життєзабезпечення.

 

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool