Генеральне прибирання Кіровограда дало результат - у місті стало чистіше

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1746 | Коментарі: 0

Тиждень генерального прибирання, оголошений у Кіровограді з ініціативи міського голови Андрія Райковича, приніс свої результати. У місті стало значно чистіше, комунальні служби і колективи підприємств, установ і організацій навели лад на закріплених територіях, прибрали між будинкові території, зелені зони відпочинку, виїзди з міста, обрізали дерева та вивезли гілля.

У суботу, 5 грудня, всі комунальні підприємства Кіровограда вийшли на завершальний етап загальноміської акції.
Так, комунальне підприємство «Кіровоград-Універсал 2005» крім щоденних звичних для себе робіт із вивезення твердих побутових відходів з контейнерних майданчиків по вулицях міста, збору випадкового сміття, прибирання зупинок громадського транспорту, підмітання від сміття дорожнього замету вичистили від підбардюрного сміття вулиці Короленка та Олександрійське шосе (виїзд на Знам’янку) і засипали сколом ями по вулиці Орджонікідзе.

Комунальне підприємство «Кіровоград-Благоустрій» цього дня головним чином працювали у парку «Перемоги».
Спеціалісти КП «Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» вивозили з кладовищ опале листя. А от КП «Міськсвітло», ДП «Кіровоградтепло» і КП «Теплоенергетик» використали суботу для наведення порядку на власній території.
Зокрема на ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» на суботник вийшли 92 спеціалісти а КП «Теплоенергетик» залучили 138 працівників та 4 оиниці. техніки.

Житлово-експлуатаційні організації № 1, 2, 3, 4 та КРЕП № 9 у суботу проводили прибирання дворових та газонних частин на прибудинкових територіях від опалого листя, вивозили обрізані гілки та негабаритні відходи з вулиць та внутрішніх будинкових територій, а також з контейнерних майданчиків на підпорядкованих територіях.

Всього до тижневика з благоустрою було залучено 450 працівників ЖЕО та 7 одиниць техніки.
До прибирання міста достатньо активно долучилися і мешканці приватної забудови, які прибирали території, прилеглі до власних будинків, відзначив начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool