Гайворонський район: На пожежі загинув пенсіонер

Січень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 0

У селі Могильне Гайворонського району сталася пожежа у житловому будинку пенсіонера. Помітила займання сусідка, яка й зателефонувала до служби порятунку.

 Першою на місце виклику прибула місцева пожежна команда з сусіднього села Завалля. Через декілька хвилин приїхали бійці пожежно-рятувального підрозділу. На місці події виявлено тіло 72-річного господаря. Причина смерті чоловіка наразі встановлюється фахівцями. Осередок пожежі знаходився в кімнаті, де була піч. Тож, ймовірна причина займання - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Сусідка розповіла, що чоловік використовував для розпалювання солярку. Не виключається також і порушення господарем правил пожежної безпеки при курінні. За словами свідків, чоловік проживав сам, зловживав алкоголем. Часто у будинку збиралися шанувальники «зеленого змія».
Нагадаємо, що з початку року на території області на пожежах вже загинуло 13 людей, 8 отримали травми.
Нехай ця інформація стане для усіх пересторогою та спонукає до ретельного виконання правил пожежної безпеки. Бережіть себе та свої оселі від вогню!

Територіальне управління МНС  та Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool