Гастролерів затримали кіровоградські правоохоронці

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали двох мешканців Херсонської області, що перебували у розшуку за скоєння низки тяжких злочинів, та їх знайомого, жителя Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Пригода мала місце на початку березня. До помешкання 47-річного інваліда другої групи постукали у двері. Дружина потерпілого щойно пішла на роботу, тож чоловік, спираючись на палицю, повільно дійшов до дверей квартири та відчинив замок. Події розгорталися дуже швидко. Незнайомці сильно вдарили його в обличчя, а коли чоловік упав, зв’язали йому руки липкою стрічкою. 

Троє нападників заходилися шукати у квартирі потерпілого гроші та золоті вироби. Після того, як з’ясувалося, що ні грошей, ні коштовностей родина не мала, зловмисники втекли, прихопивши із собою телевізор, два мобільних телефони та банківські картки.
Протягом двох годин чоловік самотужки намагався звільнитися із полону. А коли нарешті підвівся, звернувся за допомогою до сусідів, які негайно викликали на місце пригоди працівників міліції.
Отримавши прикмети підозрюваних, працівникам міліції протягом доби вдалося встановити особи зловмисників, – говорить начальник Ленінського ВМ КМВ УМВС України в Кіровоградській області Євген Чуйко. Одного із них, того ж дня затримали за місцем проживання. В його квартирі вилучено речові докази, викрадені з квартири кіровоградця. Двох його спільників затримали через кілька днів на території Чернігівщини. Обидва, вже мали по кілька судимостей та перебували у розшуку за скоєння низки злочинів на території інших областей.
По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool