«Гарячий» перець вилучили працівники оперативного відділу Кіровоградської виправної колонії

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

31 листопада 2014 року в ході відпрацювання оперативної інформації, в кімнаті прийому посилок та передач Кіровоградської виправної колонії обласного управління (№ 6), у харчовій передачі, яка мала потрапити до засудженого, серед інших овочів червоний болгарський перець виявився незвичайним.

Всередині перцю у целофановому згортку містився шматок тканини з речовиною коричневого кольору зі специфічним запахом. Саме такий дивний фарширований перець громадянка К. з Кіровограду намагалась передати засудженому, який відбуває покарання в установі.
Про даний факт було повідомлено до чергової частини Кіровоградського МВ УМВС України у Кіровоградській області та спільно із слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце пригоди, було задокументовано факт вилучення даної речовини.
Вікторія Балазюк, Кіровоградська виправна колонія УДПтСУ в області (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool