Галина Пастух закликала керівників територій бути іще більш активними у питаннях, що стосуються опіки над ветеранами Великої Вітчизняної війни

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Більшість районів долучилися до активної участі в акції, покликаній забезпечити якісні умови для оздоровлення ветеранів Великої Вітчизняної війни в обласному госпіталі. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили в Управлінні у справах преси та інформації Кіровоградської ОДА

Заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух розповіла під час апаратної наради про хід ремонтних робіт в обласному госпіталі, здійснюють які, закріплені за окремими ділянками райони і міста області.

Галина Пастух повідомила, що 100-відстостково із визначеним об’ємом робіт впоралися 8 територій – Кіровоградський, Маловисківський, Новомиргородський, Устинівський, Новоукраїнський, Голованівський, Світловодський райони та місто Знам'янка.
Наразі розпочато наступний етап – придбання нових меблів для відремонтованих "ветеранських" палат.
Найгірші справи із поставленим завданням у Вільшанського району, свій об’єм робіт його представники іще й не починали виконувати.
Галина Пастух закликала керівників територій бути іще більш активними у питаннях, що стосуються опіки над ветеранами Великої Вітчизняної війни загалом, і ремонту палат обласного госпіталю зокрема – до свята 9 Травня палати повинні бути повністю оновленими, адже турбота про ветеранів, підвищення пенсій, одноразових виплат до Дня Перемоги – одне із головних завдань соціальної політики держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool