Галина Пастух: Влада повинна піклуватися про чорнобильців не у переддень якоїсь дати, а системно - протягом року

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1279 | Коментарі: 0

Більше чверті віку років в Україні відзначається трагічна дата в історії держави – річниця Чорнобильської трагедії. Про заходи на рівні області, що проходитимуть напередодні 26 квітня поцікавився заступник головного редактора "Народного слова" Володимир Бабич у заступника голови облдержадміністрації Галини Пастух.

- Ми повинні проводити заходи не під якусь певну дату, а системно і напружено працювати протягом усього року, - підкреслила Галина Пастух. 

Яскравим свідченням того, що це не просто слова може слугувати той факт, що Кіровоградську область оминули акції протесту чорнобильців і афганців, якими були охоплені взимку найбільші обласні центри країни.
У переддень річниці аварії на Чорнобильській АЕС в обласному центрі відбудеться хода і покладання квітів до пам’ятника жертвам Чорнобиля, виплачуватимуться одноразові грошові допомоги цій категорії громадян та дітям-чорнобильцям –здавалося б усе як завжди, але це лише незначна частина тієї роботи, яка проводиться в цілому протягом року.
Так, як розповіла Галина Пастух, уже розпочалася серія робочих поїздок спеціалістів головного управління праці і соціального захисту населення до сіл компактного переселення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – Бутівського (Олександрійського району), Голубієвичів (Компаніївського району) і Несваткового (Олександрівського району), де люди спокійно, в комфортних для них умовах, діляться своїми бідами і проблемами, які повинна вирішувати влада.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool