Футбольна команда поліції Кіровоградщини здобула перемогу

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

У напруженій боротьбі гравці ФК «Нова поліція» з рахунком 4:1 блискавично перемогли досить серйозного суперника з Вінниці – ФК «Бершадь».

Тижнем раніше аматорська поліцейська команда з тим самим клубом зіграла внічию, тож визначитися з найсильнішими змогли вже під час матчу-відповіді, який відбувся 21 вересня на стадіоні «Зірка».

До початку футбольного протистояння відчувалося серйозне хвилювання як з боку гравців, так і їх вболівальників. Незважаючи на досить прохолодну погоду, на стадіоні зібралося багато людей. Підтримати улюблену команду «Нової поліції» прийшли не лише їх колеги, а й інші містяни, які з моменту створення клубу уважно слідкують за його впевненими кроками в аматорському футболі.

«Сама гра видалася досить цікавою і динамічною. З «Нової поліції» особливо відзначилися Віталій Кулик та Тарас Чемерис. Загалом для успіху своєї команди серйозно «виклалися» усі гравці, – запевняє президент футбольного клубу «Нова поліція» Олександр Скляревський. –

Будемо і далі тренуватися для того, аби здобувати переконливі перемоги. А також дякуємо серйозним суперникам, які змушують нас тримати «високу планку».
Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool