Футбольна команда кіровоградської поліції зіграла свій перший матч

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

Гра відбулася на майданчику спортивного комплексу ПАТ «Кіровоградобленерго». За звання найкращих змагалися дві відомчих команди. У результаті напруженої боротьби з рахунком 3:2 перемогу здобули господарі.

У піднесеному настрої, потиснувши руку один одному, гравці вийшли на поле. Підтримати свої команди, крім колег, на турнір прибули особисто шеф поліції області Сергій Кондрашенко та його заступник Олександр Скляревський.

Протягом години, що тривав матч, футболісти демонстрували швидкість і вправність, наполегливість і спортивний азарт, що мали привести найсильнішу команду до перемоги.

Зрештою турнір дозволив учасникам не тільки випробувати власні сили, а й отримати задоволення від гри.
- Сьогодні перша гра футбольної команди поліції області. Упевнений, що в них попереду чимало спортивних досягнень, цікавих матчів з сильними суперниками та, звичайно ж, – багато перемог. Такі заходи сприяють підтриманню відмінної фізичної форми працівників і тренують «командний дух». Ці якості стануть у нагоді не лише під час гри, а й серйозно допомагають в роботі, - зауважив начальник Головного управління національної поліції України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

По завершенню команди-учасники подякували один одному за гру та домовилися про нові зустрічі на футбольному полі.

Сектор комунікації ГУНП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool