Форма річної податкової декларації громадян, терміни та місце її подання

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Звертаємо вашу увагу, що в 2012 році змінено форму податкової декларації. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Так, наказом Міністерства фінансів України від 07.11.11 №1395 „Про затвердження форми податкової декларації” затверджено форму податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкцію щодо її заповнення. Він набув чинності з 1 січня 2012 року.

Подається податкова декларація до органу ДПС за місцем проживання платника податку.
Платник заповнює податкову декларацію самостійно або це може зробити нотаріально уповноважена ним на це особа. За неповнолітніх дітей декларацію подають їх батьки (опікуни, піклувальники).
Платники податку, як ті, що зобов’язані подавати декларацію, так і ті, що мають право подати її добровільно ( в тому числі з метою одержання податкової знижки) подають її до 1 травня 2012 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool