ФК «Зірка» організовує виїзд вболівальників до Олександрії

Серпень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

У неділю, 28 серпня, в Олександрії на стадіоні «Ніка» відбудеться дербі Кіровоградщини – матч шостого туру Ліги Парі-Матч між ФК «Олександрія» та кропивницькою «Зіркою».

 

ФК «Зірка» організовує виїзд фанатів, які завжди намагаються підтримати команду у виїзних матчах. До Олександрії фанати груп «Iron Star» і «Volcano» відбудуть трьома автобусами.

Окрім того, футбольний клуб «Зірка» забезпечить транспортом вболівальників, котрі мають річний абонемент на відвідування домашніх матчів «Зірки» у сезоні 2016/17 років. Бажаючих записатися до поїздки прохання звертатися до кабінету прес-служби «Зірки» на другому поверсі адміністративного корпусу стадіону «Зірка». При собі мати абонемент.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool