Фінансовий стан промислових підприємств Кіровоградщини

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Фінансовий результат (сальдо) до оподаткування промислових підприємств області за 2012 рік склав 689,2 млн.грн. прибутку проти 645,8 млн.грн. прибутку за 2011 рік.

Збільшення прибуткового фінансового результату зумовлене діяльністю підприємств переробної промисловості. Їх фінансовий результат до оподаткування склав 666 млн.грн. прибутку і збільшився порівняно з 2011 роком на 61,4 млн.грн. Відбулося це переважно за рахунок підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів.
Позитивні зміни порівняно з 2011 роком відбулися і у підприємств добувної промисловості і розроблення кар’єрів та підприємств водопостачання; каналізації, поводження з відходами, де збитковий фінансовий результат (сальдо) до оподаткування зменшився на 15 та на 14,7 млн.грн. відповідно.
Майже дві третини промислових підприємств (63% загальної кількості промислових підприємств області) спрацювали з прибутком у сумі 894 млн.грн., збиток у сумі 204,7 млн.грн. одержали 37% підприємств промисловості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool