Фінансовий стан підприємств Кіровограда

Лютий 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 0

За попередніми даними Головного управління статистики в Кіровоградській області фінансовий результат (сальдо) від звичайної діяльності до оподаткування за 2011 рік підприємств Кіровограда склав 815,5 млн.грн. прибутку проти 580,4 млн.грн. прибутку за 2010 рік. 

В цілому по Кіровоградській області фінансовий результат (сальдо) від звичайної діяльності до оподаткування за 2011 рік становив 1711,9 млн.грн. прибутку.

На позитивний фінансовий результат (сальдо) від звичайної діяльності до оподаткування суттєво вплинули результати діяльності підприємств промисловості, фінансовий результат яких склав 695,7 млн.грн. прибутку.
З прибутковим фінансовим результатом (сальдо) від звичайної діяльності до оподаткування спрацювали підприємства торгівлі; ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку – 95 млн.грн., будівництва – 1,8 млн.грн. За всіма видами промислової діяльності склався прибутковий фінансовий результат, найбільший – по підприємствах переробної промисловості – 590,7 млн.грн.
За попередніми даними за 2011 рік 62,3% підприємств Кіровограда спрацювали з прибутком від звичайної діяльності до оподаткування у сумі 984 млн.грн., що на 3,4 в.п. та 202,4 млн.грн. більше порівняно з відповідними показниками попереднього року.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool