Фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій»

Грудень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

Управління МНС України в Кіровоградській області запрошує усіх молодих і активних на фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій». Чекаємо на вас 8 грудня о 17.00 у клубі «Провокатор».

У рамках акції спільно з управліннями освіти і науки, сім’ї та молоді, культури та туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації проводилися конкурси на кращий кросворд, прислів’я та приказку кращу розробку виховного заходу на тему безпеки життєдіяльності, а також на кращий виріб або вишивку з бісеру «Герою-рятувальнику присвячую».
У рамках гала-концерту будуть нагороджені переможці усіх етапів акції, а ви зможете стати учасниками цікавої конкурсної програми та отримати подарунки.

Продовжиться акція дискотекою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool