Фахівці Управління ДСНС розповіли студентам Кіровоградського професійного ліцею про дії в екстремальних ситуаціях

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Тема безпеки життя завжди актуальна для дітей будь-якого віку – від учнів молодших класів до старшокласників.

Щоб під час шкільних та позашкільних заходів навчити їх діям у випадку екстремальних ситуацій у всіх навчальних закладах області проводився Тиждень знань безпеки життєдяльності. Організаторами традиційно виступили Управління ДСНС та Департамент освіти і науки облдержадміністрації.
Беруть активну участь у Тижні знань і професійні ліцеї та коледжі. Одним з ключових елементів впливу на свідомість дітей під час таких заходів є спілкування безпосередньо з працівниками пожежно-рятувальної служби. Саме тому у рамках Тижня фахівці Управління ДСНС в області завітали до Кіровоградського професійного ліцею ім.О.Єгорова. Бесіду зі студентами проводила старший лейтенант служби цивільного захисту Тетяна Мудрян. Хлопців та дівчат ознайомили з статистикою пожеж та інших надзвичайних подій. Підлітки також довідалися, про найперші дії під час пожежі та способи надання першої медичної допомоги. Крім цього, фахівець служби порятунку також повідомила слухачам про небезпеку виявлення вибухонебезпечних предметів часів війни та правила поводження з ними.
Розповідь ліцеїстам сподобалася, адже вони отримали корисну інформацію та більше дізналися про діяльність Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool