Енергозбут Одеської залізниці став переможцем галузевих змагань

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

За підсумками 2013 року відокремлений структурний підрозділ «Енергозбут» Одеської залізниці став переможцем у галузевих змаганнях серед трудових колективів залізниць України.

Незважаючи на молодий вік підприємства (у 2013 році підприємству виповнилось 12 років) це вже його третя перемога.
25 березня 2014 року в актовому залі Одеської дирекції залізничних перевезень відбулися урочистості з нагоди перемоги трудового колективу Енергозбуту. Привітав працівників заступник начальника Головного управління електрифікації та електропостачання по енергозбуту Валерій Людмирський, який зазначив, що у сильному та злагодженому колективі Енергозбуту працюють справжні фахівці, та побажав їм зберегти високі результати праці, не зупиняючись на досягнутому. Також він підкреслив, що начальник Одеської залізниці Микола Луханін завжди приділяє багато уваги питанням пов’язаним з енергозбереженням та енергопостачанням і жоден головний інженер залізниці не займається настільки активно енергозбутовою діяльністю, як Григорій Бойко. Після промови Валерій Людмирський вручив начальнику Енергозбуту Олександру Сириці перехідний прапор та почесний диплом.
У свою чергу головний інженер - перший заступник начальника Одеської залізниці Григорій Бойко, вітаючи колектив Енергозбуту, відзначив, що сьогодні від злагодженої роботи працівників залежить економічна складова роботи нашої залізниці.
Виконуючий обов’язки начальника служби електропостачання Олексій Лісовський звернувся до колективу переможців від імені начальника та всього колективу служби електропостачання і висловив сподівання, що у наступному році перехідний прапор залишиться в колективі.

*Довідка
ВСП «Енергозбут» Одеської залізниці - це мережа з 7 регіональних відділів у шести областях України: Одеській, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Вінницькій. Сьогодні працівниками Енергозбуту обслуговується 13 тис. 123 побутових споживачів, 1 тис. 503 юридичних споживачів, 169 залізничних споживачів. Колектив «Енергозбуту» нараховує 103 працівники. Пріоритетними завданнями підприємства на наступні роки є: удосконалення аналітичних методів виявлення втратних ділянок електричних мереж, розвиток автоматизованої системи обліку електричної енергії побутових споживачів, розширення можливостей здійснення оплати споживачами за використану електроенергію, впровадження нових методів обслуговування споживачів електричної енергії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool