Енергія пляжного волейболу в Кіровограді (ФОТО)

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

23-24 серпня в обласному центрі пройшов відкритий чемпіонат з пляжного волейболу, присвячений Дню незалежності України.

Організаторами змагань виступили профспілковий комітет ПАТ «Кіровоградобленерго» та КМО ФСТ «Україна». Участь в чемпіонаті взяли п’ять жіночих і одинадцять чоловічих команд. Враховуючи таку значну кількість учасників, жінки виборювали першість в ДЮСШ № 3, а чоловіки на нещодавно збудованому майданчику ТОВ «Енерго-Спорт». Варто зазначити, що в області це єдиний майданчик для пляжного волейболу, який відповідає всім сучасним вимогам.

Представниці прекрасної статі грали за коловою системою. В підсумку кращим жіночим волейбольним колективом чемпіонату стала команда у складі Олесі Молодченко та Наталії Грицюк.

Чоловіки за результатами жеребкування розподілилися на три групи. До наступного етапу проходило шість команд, які в свою чергу було поділено на дві напівфінальні групи. В фіналі право змагатися за чемпіонство отримували лідери груп, боротьба ж за «бронзу» точилася між командами, які посіли другі групові місця. У чоловічій номінації «золото» здобули В’ячеслав Сошенко і Роман Лисий.

Енергія пляжного волейболу в Кіровограді (ФОТО)

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool