Енергетиків Кіровоградщини привітали з професійним святом

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Урочистості до Дня енергетика України відбулись в сервісному центрі ПрАТ "Кіровоградобленерго".

Працівників енергетичної галузі області зі святом привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Ваша праця надзвичайно важлива. Безумовно, в сучасному світі неможливо уявити без енергетики жодної хвилини життя. В якійсь мірі працівників "Кіровоградобленерго" можна порівняти із службою з надзвичайних ситуацій та охороною здоров'я, бо ви приходите на допомогу, коли потрібно," – підкреслив Сергій Кузьменко..

Голова облдержадміністрації також подякував компанії "Кіровоградобленерго" за участь у багатьох соціальних проектах та запевнив, що обласна влада завжди готова підтримати гарні ініціативи.

Сергій Кузьменко побажав енергетикам професійних успіхів та разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручив працівникам компанії обласні відзнаки.

Кращих фахівців галузі також було відзначено міністерськими та відомчими нагородами. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool