Енергетики Одеської залізниці оперативно усувають наслідки негоди

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

З 21 січня поточного року несприятливі погодні умови: поривчастий вітер, намерзання понаднормового шару льоду товщиною від 30 до 100 мм значно ускладнюють перевізний процес на Одеській залізниці.

Проте працівники семи дистанцій електропостачання залізниці постійно працюють в оперативному режимі постійно усуваючи наслідки негоди. Адже відновлення контактної мережі та подача напруги на дільниці колії є першочерговим заходом для забезпечення повноцінної роботи залізниці й організації процесу перевезень вантажів і пасажирів.
На відновлювальних роботах щодоби задіяні сотня працівників, 11 одиниць спеціального самохідного рухомого складу, дев’ять автолетючок та чотири вишки. Задіяні сім одиниць ЧМЕ3, обладнаних вібробарабанами і два електровози ВЛ60 з вібропантографами. Перевізний процес по Чорноморському вузлу забезпечували 12 двосекційних тепловозів.
Протягом тижня найбільший обсяг робіт з відновлення контактної мережі та подачі напруги виконано на дільницях: Сербка – Куліндорове, Чорноморська – Берегова, Роздільна – Одеса – Застава1, Мигаєве – Краснознам’янка, Сербка – Одеса-Пересип, Галаганівка – Строковий, Галаганівка – Снігурівка, Ксенієве – Аккаржа, Херсон-Східний – Строковий, Цюрупинськ – В.Копані – Вадим, Одеса-Застава1 – Одеса-Застава2 – Куліндорове, Херсон – Херсон-Східний, Буялик – Сербка, Куліндорове – Чорноморська, Куліндорове – пост 1506 та станціях: Карпове, Єреміївка, Роздільна-Сортувальна, Вигода, Котлярове, Кульбакине.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool