«Енергетик» - «Зірка» 1:0

Жовтень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 1

В матчі 13-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в Бурштині зустрічалася з місцевим «Енергетиком»

 До звітного матчу бурштинська команда підійшла лише з двома перемогами: домашня перемога над алчевською «Сталлю» та виїзна в минулому турі в Білій Церкві. В звітному матчі бурштинцям у боротьбі за збереження прописки очки були потрібні як повітря.
У зв’язку з дискваліфікаціями Ігоря Крижанівського та Павла Чорномаза наставник гостей Ігор Жабченко був змушений перекроїти склад команди: в центрі захисту в парі з Дмитром Гололобовим вийшов Андрій Бурдіян; на правому фланзі півзахисту місце зайняв Олександр Батальський, на вістрі атаки був Андрій Порошин, на лівому фланзі півзахисту грав з перших хвилин Олег Давидов. Ось такі перестановки зробив тренерський штаб гостей.
Гра в першій половині першого тайму у виконанні обох команд не порадувала глядачів: мало небезпечних моментів біля воріт один одного; в перші 15-ть хвилин зустрічі на футбольному полі було більше боротьби, інколи і за межами правил. В одному із епізодів грубо зіграли проти Андрія Порошина: після отриманої медичної він повернувся до гри. Також на старті матчу надавали допомогу вихованця кіровоградського футболу, гравцю господарів, Андрію Чернову.
Лише на 23-ій хвилині зустрічі була проведена перша змістова комбінація: після кількох точних передач Олександр Скляр з двадцяти метрів пробивав по воротах суперника – голкіпер «Енергетика» Сергій Карпов впевнено зафіксував м’яч у своїх руках. Через кілька хвилин захисник «Зірки» Тарас Пінчук виконав сольний прохід до кута штрафної площадки господарів: перевід м’яча на протилежний фланг був не точним – Олег Давидов не дістав м’яча. До 35-ої хвилини матчу гості ще раз загострили ситуацію біля воріт суперника – удар Івана Рудницького вчасно заблокував захисник «Енергетика» Микола Лазорик. В наступні 10 хвилин господарі активізувалися і провели кілька потенційно небезпечних атак. Після обрізки гостями небезпечно пробивав Ігор Семенина – м’яч пролетів вище воріт «Зірки». Мав шанс забити Андрій Чернов, але після його удару надійно зіграв голкіпер кіровоградців Антон Ситников. В кінцівці першого тайму гості мали можливість забити м’яч в «роздягальню», але після гри в стінку Порошина та Давидова в Андрія не вийшов удар і м’яч полетів на дальню штангу, яку замикав Олександр Батальський – у останнього арбітр зафіксував положення поза грою. Тож з нулями на табло команди пішли на перерву.
Початок другого тайму проходив у ритмі першого: низькі швидкості, неквапливий розіграш м’яча, небезпека виникала після індивідуальних помилок. Так, на 52-ій хвилині Андрій Бурдіян «обрізався» в центрі поля, внаслідок чого господарі розвинули небезпечну контратаку, яку ціною жовтої картки зупинив Олександр Скляр. Для нього це четверте попередження в чемпіонаті і він пропускає наступний матч з алчевською командою. Небезпечний штрафний удар господарі чудово виконали: від пропущеного м’яча гостей врятував каркас їх воріт.
А на 68-ій хвилині матчу гості мали реальний шанс відзначитися: подача у воротарську суперника – Дмитро Гололобов головою скинув м’яч на дальню штангу, яку Олександр Батальський не зміг замкнути – м’яч пролетів повз пусті ворота «Енергетика». Через мить, на жаль, спрацювало старе футбольне правило: «не забиваєш ти – забивають тобі». Масована атака господарів завершилася взяттям воріт «Зірки»: перший удар заблокували захисники, другий постріл парирував Антон Ситников, а от після третього удару врятувати від пропущеного м’яча ніхто не зміг – Тарас Микуш влучно пробив у нижній правий кут воріт Антона Ситникова.
Після пропущеного м’яча кіровоградська команда активізувалася, пішла вперед чималими силами, але, на жаль, врятуватися від поразки у хвилини, що залишилися до закінчення зустрічі, не зуміла. Вона створила кілька моментів біля воріт суперника. Так, при завершенні атак забракло влучності Дмитру Осадчому, Олександру Батальському та Вячеславу Самойленко. Суперник намагався будь-що збити темп гри. В ситуаціях, коли гравці «Енергетика» не встигали за футболістами гостей, порушували правила, але от переважно в центрі поля. Виконання стандартних положень в тих ситуаціях не несло небезпеки воротам господарів. Тож в підсумку «Зірка» зазнала прикрої поразки з рахунком 0:1.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool