Електронний рекорд: 98 відсотків платників ПДВ України звітують "електронкою"

Жовтень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

За 9 місяців поточного року кількість платників, які надсилають звітність з податку на додану вартість в електронному вигляді, сягнула 98 відсотків. Порівняно з минулим роком через централізовану систему прийнято у 6,6 рази більше документів.

Такому зростанню значно посприяла можливість безкоштовного отримання платниками ключів електронного цифрового підпису. За час роботи акредитованого Центру сертифікації ключів, що працює при ДПС України, зареєстровано 61,1 тис. клієнтів, яким видано майже 124 тис. ключів.
На сьогодні фахівці податкової працюють над розширенням можливостей цього сервісу. Так, до кінця року платники, які отримали електронний цифровий підпис та посилені сертифікати ключів, матимуть змогу також подавати звітність в електронному вигляді до Пенсійного фонду та Державного комітету статистики України.

Нагадуємо: реєстрація користувачів у секторі сертифікації ключів при ДПС у Кіровоградській області ІДД ДПС відбувається за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, кабінет 313. Телефон: (0522) 36-69-52.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool