Еквайринг у Кіровограді

Липень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Мережа аптек “Ліки плюс” (22 торгові точки) приєдналась до єквайрингової послуги ПриватБанку у Кіровограді.

Тепер кожен клієнт цієї фармацевтичної мережі зможе спробувати зручність, мобільність та доступність розрахунків за придбані товари банківськими платіжними карточками.
Протягом першого півріччя 2013 року Кіровоградська філія ПриватБанку практично практично подвоїла обіг у своїй еквайринговій мережі, яка на сьогоднішній день налічує більше 1500 терміналів у торгово-сервісних мережах області.
За поточний період до послуги еквайрингу підключилося більше сотні торгових точок міста та області, серед яких і мережі аптек “Інкопмарк” та “Ацинус”.

Еквайринг - це можливість приймати до оплати платіжні карти в торгово-сервісних підприємствах. ПриватБанк встановлює обладнання, яке дає можливість торгово-сервісному підприємству приймати до оплати платіжні карти і уникнути розрахунку готівкою. Така форма розрахунку зручна як підприємству (зниження ризиків виникнення фінансових втрат і помилок персоналу, скорочення витрат на інкасацію), так і клієнтові, який може вибрати зручний для нього спосіб оплати і не носити з собою всю суму готівкою. До того ж, при оплаті по карті не має значення в якій валюті відкрита карта - конвертація відбувається автоматично.


Значне зростання популярності у жителів Кіровоградщини безготівкових розрахунків викликане значним розширенням мережі терміналів, а також впровадженням сучасних міні-терміналів, які дозволяють приймати оплату по картках через мобільні телефони.


"Популярність безготівкових розрахунків у торгово-сервісних мережах Кіровоградщини значно зростає,- розповідає керівник направлення “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку Євген Яковов. - Та на цьому ми не зупиняємось, у найближчий період тенденцією ринку буде збільшення частки розрахунків через мобільні платформи - смартфони, міні-термінали, якими активно починає користуватися малий бізнес".


У ПриватБанку найбільший в Україні досвід (15 років) на ринку платіжних карт і еквайрингу. На поточний період емітовано понад 20,0 млн.платежних карт, з них 10,9 млн кредитних (55% ринку платіжних карт України). Найбільша інфраструктура - 54 тис. POS-терміналів, що складає більше 51% ринку України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool