Експозиція до Дня пам’яток історії та культури (ФОТО)

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

18 квітня 2012 року в рамках відзначення Дня пам’яток історії та культури у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» було відкрито експозицію «Історична пам’ять як основна рушійна сила у творчості Петра Оссовського».

 В експозиції представлені друковані матеріали з репродукціями картин, що зображують пам’ятки історії та культури країн Східної Європи та Росії, що є одними з провідних образів у творчості художника.

Також відвідувачі галереї у цей день мали змогу переглянути презентацію на тему: «Священні образи та храми у творчості Петра Оссовського».

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

 Експозиція до Дня пам’яток історії та культури (ФОТО)

Експозиція до Дня пам’яток історії та культури (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool