Економічна ефективність ідей раціоналізаторів Одеської залізниці становить майже 3 млн. гривень

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 569 | Коментарі: 0

23 листопада 2015 року в.о. начальника Одеської залізниці В’ячеслав Єрьомін вручив почесні нагороди трьом переможцям дорожнього конкурсу у номінації «Кращий раціоналізатор залізниці», які отримали перші грошові премії: старшому електромеханіку ремонтно-ревізійної дільниці Знам’янської дистанції електропостачання Віктору Омельяненку, майстру локомотивного депо Знам’янка Євгену Мостовому та інженеру-конструктору локомотивного депо станції ім.Т.Шевченка Ігорю Рибакову.

Нагадаємо, що з метою підвищення надійності технічних засобів, економію паливно-енергетичних та інших ресурсів на Одеській залізниці з 1 липня по 1 вересня проводився дорожній конкурс рацпропозицій, у якому взяли участь 61 раціоналізатор та 13 структурних підрозділів. Всього на конкурс залізничники надали 90 заявок, спрямованих на значне підвищення технологічного рівня виробництва, покращення умов та безпеки праці, зменшення негативного впливу на навколишнє середовище тощо. Одеська залізниця отримала економічний ефект від впровадження раціоналізаторських пропозицій у 2015 році у розмірі 2,98 млн. грн.
Нещодавно було підведено підсумки розгляду технічних рішень та новацій, що були запропоновані керівництву магістралі, і організаційний комітет оголосив переможців у 8 номінаціях.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool