Джентельменом року став студент медичного коледжу

Лютий 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

22 лютого до Дня захисника Вітчизни відділ сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради провів ХVІІІ міський студентський конкурс «Джентльмен року».

В конкурсі взяли участь представники дев'яти вищих навчальних закладів міста І-ІІ, ІІІ-ІУ рівнів акредитації (КНТУ, КДПУ ім.В.Винниченка, КІРоЛ «Україна», машинобудівний коледж КНТУ, КККЕП ім.Сая, КМК ім.Й.Мухіна, КІРУЕ, КЛА НАУ, КМзУ).

Студенти продемонстрували свою майстерність у виконанні пісень і танців, вишукано і елегантно готували вечірні сукні дівчатам, виконували інші завдання конкурсу. Найцікавішим, на думку журі, конкурсом був «мистецький», в якому учасники представляли глядачам свої таланти.
Звання «Джентльмен року» здобув студент медичного коледжу ім.Й.Мухіна Ігор Москаленко. Він отримав грошову винагороду від Кіровоградського регіонального управління «Приват Банку». Всіх учасників привітала, вручила грамоти та подарунки начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool