Дякую професіоналам, які займаються почесною але непростою справою, - Сергій Кузьменко

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Напередодні Дня працівників прокуратури України голова облдержадміністрації побував на урочистих заходах з нагоди наступаючого професійного свята, що відбулися безпосередньо в обласному відомстві. Сергій Кузьменко тепло привітав правоохоронців, а найкращим вручив відзнаки облдержадміністрації.

- Сьогодні я дякую професіоналам, які займаються почесною але непростою справою - слідкують за додержанням законодавства в Україні. Дякую не просто за загальні показники, а за конкретні справи, покликані знизити рівень злочинності, знищити корупцію в державі, - зазначив Сергій Кузьменко.

Він запевнив, що обласна державна адміністрація завжди підтримуватиме дії правоохоронців, спрямовані на викорінення корупції,

– Наша реакція буде миттєва, державні службовці, яким оголошено підозру у корупції, позбуватимуться повноважень виконувати функції держави – це наша принципова позиція, - наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool