Дворічні бешкетники змусили похвилюватися маму та завдали клопоту рятувальникам (ФОТО)

Вересень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1655 | Коментарі: 0

В Олександрії бійці служби порятунку допомогли молодій мамі двох хлопчиків – близнюків, яким ще не виповнилося й двох років. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

 Після прогулянки на вулиці, поки жіночка повернулася на сходову клітину за візочком, один із хлопчиків зачинив зсередини двері квартири. Мама викликала рятувальників. Вони за допомогою автодрабини піднялися до п’ятого поверху дев’ятиповерхівки. Вікно квартири було трохи прочинене. Командир відділення ПДПЧ-11 Валерій Шам побачив через вікно одного з хлопчаків. Щоб не злякати малого, Валерій почав розмовляти з дитиною, а сам тим часом зробив петлю з мотузки та, зачепивши її за віконну ручку, відчинив вікно. На щастя, нічого поганого малі бешкетники накоїти не встигли. Мама після пережитого хвилювання мала сили лише міцно обійняти малюків.

Дворічні бешкетники змусили похвилюватися маму та завдали клопоту рятувальникам (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool