Двох жителів Кіровоградщини викрито у вчиненні розбою

Липень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

34-річний мешканець міста Новомиргород разом із 20-річною знайомою, завдавши тілесних ушкоджень потерпілому, відібрали у нього грошові кошти. Крім того, жінці доведеться відповідати і за грабіж, вчинений вже самостійно у районному центрі.

На території автостанції спільники познайомилися з 21-річним жителем одного з сіл. Разом із ним вживали алкоголь, а потім стали вимагати від нового товариша грошей. Отримавши відмову, завдали ударів по голові та незаконно заволоділи коштами у сумі 100 гривень.
Потерпілий звернувся за допомогою до лікарів та повідомив про те, що сталося, до відділення поліції.

«Особи зловмисників правоохоронці встановили, чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно нього було обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Спільниця підозрюваного, перебуваючи під слідством за фактом нападу, скоїла пограбування іншої місцевої жительки, зірвавши з шиї жінки золотий ланцюжок. У даний час зловмисницю також заарештовано», - розповів т.в.о. начальника Новомиргородського відділення поліції Андрій Жайворонок.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, триває. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі.

Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool