Двох мешканців Кіровоградщини судитимуть за сепаратизм

Вересень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури завершено досудові розслідування кримінальних проваджень відносно двох чоловіків, мешканців м. Кіровограда та м. Олександрії, які в соціальних мережах поширювали антидержавні матеріали з закликами до повалення конституційного ладу.

Зокрема, вказані особи на сторінках у соціальних мережах розміщували матеріали, які заклики громадян вступати в “ДНР” та ставати членами військових терористичних формувань.
Обвинувальні акти відносно підозрюваних за ч. 2 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд суду.
В свою чергу мешканець м. Олександрії також обвинувачується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто у зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.
Нагадаємо, злочинні дії підозрюваних було викрито працівниками УСБУ в області. На час досудового розслідування їм було обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool