Двох людей врятовано на водоймах області

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

18 січня зранку у Кіровограді на Сугоклеї провалився під лід рибалка. Це побачили перехожі, які допомогли чоловіку вибратись на берег.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Товщина криги становила не більше декількох сантиметрів, тому вона швидко тріснула під масою тіла. Повідомлення про подію надійшло до пожежно-рятувальної служби від чергового міліції.
А в селі Овсяниківка Кіровоградського району на річці Грузька теж ледь не втонула людина. Увечері 55-річна жінка дійшла на середину річки і там провалилася під лід. Рибалки, які були поруч, подзвонили на 101 та власними силами почали надавати допомогу. Так двоє рибалок теж опинилися у річці. Чоловікам вдалося вибратися з води. Тим часом, інші рибалки по тонкій кризі підсунули надувний човен ближче до потопаючої і допомогли їй потрапити всередину. Жінці надали першу медичну допомогу та закутали в ковдру. Потерпілу передали медикам «швидкої» та госпіталізували до Кіровоградської обласної лікарні у стані середнього ступеня тяжкості. Причину свого виходу на середину річки жінка не пояснила.
Не завжди необережність на воді завершується щасливим випадком. Тільки впродовж листопада-січня 2011-2012 років на водних об’єктах області загинули 8 осіб. Управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області застерігають громадян від виходу на лід.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool