Двох кіровоградців затримали за підозрою у реалізації наркотичних засобів

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області протягом минулої доби виявили кілька фактів збуту наркотичних засобів жителями обласного центру. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області. 

У ході проведення оперативних закупівель правоохоронці задокументували злочинну діяльність 35-річного непрацюючого кіровоградця. За місцем свого проживання чоловік збув 14 мл опію за гроші у сумі 900 гривень.

Під час санкціонованого обшуку у квартирі підозрюваного оперативники виявили медичний шприц з опієм об’ємом 15 см кубічних, скляну пляшку з 50-ма мл опію, дві пластикові пляшки з прекурсором та розчинником, а також посуд, за допомогою якого зловмисник виготовляв наркотики. Наркотичні засоби правоохоронці вилучили та направили на дослідження, підозрюваного затримали.
Іншого 23-річного раніше судимого жителя міста Кіровограда працівники міліції затримали за підозрою у збуті марихуани біля одного із навчальних закладів обласного центру. У зловмисника правоохоронці виявили та вилучили 10 грамів зілля, яке він зберігав з метою подальшої реалізації. Раніше оперативники задокументували факти збуту чоловіком близько 10 грамів марихуани за гроші у сумі 120 гривень.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, виготовлення, збут наркотичних засобів), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool