Двоє родичів грабували кіровоградців

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Менше ніж за добу зухвалі зловмисники не лише нанесли тяжкі тілесні ушкодження трьом місцевим жителям, а й пограбували перехожого. За такі дії їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції зателефонувала жителька обласного центру й повідомила про те, що на одній з вулиць вона помітила трьох непритомних людей.
За вказаною адресою відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції виявили на землі чоловіків віком від 34 до 45 років з численними тілесними ушкодженнями. По приїзду лікарів двох потерпілих з було терміново госпіталізовано до лікарні. На жаль, життя ще одного 37-річного кіровоградця медикам врятувати не вдалося. Внаслідок отриманих тяжких травм голови та крововиливу чоловік помер на місці пригоди.
А тим часом, оперативники негайно почали пошуки осіб, причетних до даного кримінального правопорушення. У результаті вжитих першочергових слідчих дій «за гарячими слідами» підозрюваних було затримано. Злодіями виявилися двоє родичів 44-х та 18-ти років.
Згодом працівникам слідчого відділу стало відомо, що старший із підозрюваних, перебуваючи напідпитку, на ґрунті ревнощів до своєї колишньої дружини, вчинив разом зі своїм молодшим родичем бійку з потерпілими. Та на цьому кривдники не зупинилися. Прямуючи вулицею, чоловіки пограбували перехожого, відібравши у нього мобільний телефон і срібний ланцюжок. Однак далеко втекти та розпорядитися на власний розсуд «здобиччю» грабіжникам не вдалося. Працівники міліції затримали їх. Награбоване – телефон та ланцюжок потерпілого – вилучено.
До речі, молодший із зловмисників вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.
- За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж», - повідомив начальник Кіровоградського МВ Юрій Ткаченко. - Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Триває розслідування.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool