Двоє неповнолітніх, погрожуючи ножем, відібрали у 8-річного хлопця гроші і мобільний телефон

Серпень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 2048 | Коментарі: 0

До чергової частини Кіровоградського МВ УМВС в області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що відносно його неповнолітнього сина, 2003 року народження, було скоєно розбійний напад. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Хлопець в післяобідню пору повертався додому із літнього табору, що при школі. І як тільки він трохи відійшов від навчального закладу, до нього підійшли двоє старших хлопців і попросили 50 копійок. У школяра при собі грошей не було, тому старші хлопці спитали чи є вдома гроші. А щоб малий говорив правду, злодюжки почали погрожувати йому ножем.
Хлопчина провів зловмисників додому і впустив у квартиру. Останні кинулись нишпорити по оселі та шукати гроші. Вони знайшли і забрали 750 гривень, а також прихопили мобільний телефон і подалися геть.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 ККУ (грабіж, поєднаний з проникненням у житло).
Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міськвідділу міліції встановили осіб, підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилось двоє неповнолітніх, 2001 року народження, у яких правоохоронці вилучили мобільний телефон. Гроші підозрювані встигли витратити на власні потреби.
За словами начальника ВКМСД Кіровоградського МВ Сергія Кокоша, неповнолітніх буде поставлено на облік кримінальної міліції у справах дітей.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool