Двоє мешканців міста Кіровограда грабували квартири

Травень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Двоє зловмисників через вікно проникли в помешкання, де не було нікого вдома. Викрали золоті прикраси і вийшли з квартири на сходовий майданчик. Сусіди помітили сторонніх та зателефонували в міліцію. Наряд ДСО за лічені хвилини затримав злодіїв.

12 травня близько 17-ої години по спецлінії «102» працівники Державної служби охорони отримали повідомлення про перебування підозрілих осіб у під’їзді одного з будинків.
Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили на сходах двох чоловіків. При проведенні поверхневого огляду у затриманих було виявлено два ланцюжки, кулон та каблучку, ззовні схожі на вироби із золота.
Попередньо працівники міліції встановили, що злодії шляхом «віджиму» пластикового вікна проникли у квартиру та здійснили крадіжку.
Зловмисників було доставлено до міськвідділу міліції. Затриманими виявилися мешканці міста Кіровограда, 20 та 24 років.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool