Двоє кіровоградських скелелазів зараховані до основного складу збірної України

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 2448 | Коментарі: 0

Із 26 по 29 листопада Харків гостинно приймав учасників другого етапу Всеукраїнських змагань зі скелелазіння серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

У змаганнях взяли участь 216 спортсменів із 11 регіонів України. Кіровоградську область представляли 11 спортсменів, вихованців комунального закладу КДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та ФСТ «Динамо».

У результаті напруженої боротьби срібні нагороди завоювали Діана Токар і Ярослав Ткач. А за результатами двох етапів турніру, золоті нагороди вибороли Яна Здір і Дмитро Аврамов, Ярослав Ткач став срібним призером, а Дар’я Устінова посіла третє місце.

За рішенням тренерської Ради національної федерації за результатами виступів у 2015 році до основного складу збірної команди України зі скелелазіння включені Сергій Побережець та Юрій Побережець. Резервістами збірної україни зараховані Яна Здір, Діана Токар, Ярослав Ткач та Єгор Шаповалов.

Тренують спортсменів Микола Побережець і Валентина Русінова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool