Дві траси, що проходять через Кіровоградщину, об’єднають в одну міжнародну

Квітень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1601 | Коментарі: 0

Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Валерій Жалдак під час робочої поїздки у Гайворонську громаду.

«Зараз за програмою «Велике будівництво» триває капітальний ремонт двох трас на території області. Роботи ведуться масштабні. Учора Кабмін прийняв рішення об’єднати М12 і М04 в міжнародну трасу М30.Вона будується до Дня Незалежності України і буде найкоротшим маршрутом, що з’єднає схід і захід», – нагадав Валерій Жалдак.

У Кабміні зазначили, після завершення ремонтних робіт пропускна потужність міжнародної траси становитиме 40-50 тисяч автомобілів, а час на подолання відстані від Львівської до Луганської області зменшиться на 3 години.
Довжина траси – 1446,6 кілометра. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool