Двадцяту річницю незалежності України в Кіровограді відмітять "Ходою вишиванок"

Серпень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 0

23 серпня 2011 року о 9.00 у Кіровограді біля пам'ятника Т.Г.Шевченку відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та відзначення 20-ї річниці незалежності України. Одразу після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України від пам’ятника Великому Кобзареві розпочнеться "хода вишиванок", яка завершиться на площі Богдана Хмельницького святковою конкурсно-концертною програмою.

Обласна влада закликає всіх жителів Кіровоградщини об’єднатись з метою святкування великого свята та вшанувати справжній український символ – традиційну вишиванку. Українська вишиванка своєю історією сягає глибини віків. Вишиванка – це, передусім, вияв патріотизму та поваги до своєї держави, це надбання і оберіг для всього українського народу.
Планується, що двадцятеро двадцятирічних ровесників нашої Незалежності пронесуть вулицями і площами обласного центру величезну вишиванку з автентичним візерунком, який століттями прикрашав сорочки наших земляків. Вишиванку-рекордсменку буде передано до обласного Центру народної творчості. Крім того, будуть проведені конкурси на кращу вишиванку, кращий рушник і коровай Кіровоградщини. Учасників свята очікують яскраві концертні номери та багато інших сюрпризів.
Приходьте 23 серпня о 9 годині до пам’ятника Т.Шевченку у вишиванці та долучайтесь до святкування двадцятої річниці Незалежності нашої Батьківщини!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool