Два посадовця ВК-6 притягнуті до відповідальності

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

Травматизм на виробництві та невчасна виплата заробітної плати – доволі поширені теми засобів масової інформації. Тим часом, пересічним громадянам менше відомо, як дані питання вирішуються у закладах відбування покарань. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

У травні поточного року вимоги законодавства щодо залучення засуджених до суспільно-корисної праці, оплату праці та її охорону стали предметом перевірки, здійсненої прокуратурою Ленінського району міста Кіровограда адміністрації Кіровоградської виправної колонії №6 Управління департаменту пенітенціарної служби України в області.

З боку адміністрації ВК №6 виявлено окремі порушення законів України «Про охорону праці» та «Про оплату праці». За результатами розгляду документу прокурорського реагування дві посадові особи установи притягнуто до дисциплінарної відповідальності та поновлено порушені права засуджених.
Додамо, що дане питання постійно перебуває на контролі органів прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool