Два кіровоградських водії втратили роботу через власну нетактовну поведінку

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 грудня, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг громадян з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування м. Кіровограда.

На комісії були розглянуті звернення мешканців міста щодо нетактовної поведінки водіів міських маршрутів № 18 (д.н.з. ВА АС1218АА) та № 5-а (д.н.з ВА1077АА) і відмови у пільговому перевезенні водієм міського маршруту № 1-ц (д.н.з ВА 1913 АА);
За результатами розгляду керівництво ПП «Автобаз Кіровоград», що обслуговує міський маршрут № 18 повідомило, що водію який працював на зазначеному маршруті винесено догану та звільнено з займаної посади. Як повідомили в адміністрації ПП «УкрАвтоІнвест, звільнився і водій, що обслуговує міський маршрут № 5-а.
За повідомленням ПП «УкрАвтоІнвест», що обслуговує міський маршрут № 5-а по розгляду скарги гр. Губи Л.І. водій Х. Петросян звільнився за власним бажанням.
За усною інформацією директора ПП «Олікс», що обслуговує міський маршрут
№ 1-ц з в телефонному режимі з заявником було знайдено компроміс.
Комісія рекомендувала перевізникам провести інструктаж з усім водійським складом, під час якого акцентувати увагу на необхідності постійного підвищення рівня обслуговування пасажирів, зокрема пільгових категорій населення та, зважаючи, на звернення рекомендовано забезпечити неухильне виконання колективом підприємств вимог чинного законодавства в галузі автомобільного транспорту та умов договору на перевезення пасажирів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool