Два кіровоградських стрільці вибороли 11 медалей на чемпіонаті Європи

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Із 2 по 9 серпня у чешському місті Плзень тривав чемпіонат Європи зі стрільби кульової серед спортсменів із вадами слуху, на якому в складі збірної команди України вдало виступили кіровоградські спортсмени.

Учень відділення інваспорту комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» Олександр Костик завоював 3 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі, встановивши 2 рекорди Європи. Його одноклубник Сергій Фомін виборов 2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди, встановивши рекорд Європи. В загальнокомандному заліку збірна команда Україна посіла перше місце. Тренують спортсменів Олена Ібрагімова та Ілгам Ібрагімов.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool